Världens Bästa Mamma

Det måste ju vara Jag det!
Eller?
Hur vet man Vem som är världens bästa mamma?
Kan man övht vara Världens Bästa Mamma?
Vad gör en bra mamma egentligen?
Ger sitt barn kärlek, byter blöjor, tröstar, lyssnar på problem, bakar kakor, tillrättavisar när barnet gjort fel?
Listan kan göras lång
Självklart är jag den bästa mamma A kan tänka sig ha! Han vet ju ingen annan, och vem skulle kunna ge honom så mkt kärlek som jag gör? Han gör mig totalt galen ibland men samtidigt är han såå söt och underbar.
Imorse låg vi och myste ganska länge vilket är ovanligt eftersom han oftast har så bråttom upp. Men inte idag. Jag vill ha fler såna dagar.

Jag försöker vara Världens Bästa Mamma, och jag tycker att jag gör ett ganska bra jobb. Visst ibland kanske jag önskar jag gjort saker och ting på ett annat sätt, men man lär av sina misstag. Skulle jag få barn igen så skulle jag säket göra vissa saker annorlunda, saker jag lärt mig med A att det funkar inte alltid på det sättet jag vill. Typ läggning, jag hade sett till att vara striktare med läggning. Jag har försökt med A men den lille Herrn gör ju inte alls som jag vill i det fallet. Men å andra sidan far han ju inte illa utav hur han sover nu.

Några av grannarna har sagt jag är en jättebra mamma. Hur de nu eg kan veta det. För man vet ju eg aldrig vad som sker bakom stängda dörrar. I detta fallet händer det ju inte mer än vad som händer på gatan men i vissa fall gör det ju det.
Men jag gillade att höra jag vara en bra mamma. :)
Såna komplimanger får man ju inte så ofta.

Igår fick jag reda på att mitt arbets tillstånd kommit! Äntligen! Så nu är det absolut fritt fram att jobba! Ska åka och hämta det på måndag.

Igår blev det Svalkande tomatsoppa här hemma. Jag tyckte det var jättegott och A åt också. Kräsne maken däremot tog lite på tungspetsen och tog en macka istället.
Svärmor gjorde risgrynsgröt häromdagen och gav mig lite. Här använder man vanligt ris, inget grötris. Och det blir hur bra som helst. Fast när svärmor grö sitt så blir det mer brunt och lite hårdare och inte alls så där ¨klibbigt¨som den gröt jag är van vid. När maken såg min risgrynsgröt för första gången skrattade han. För så kokar de inte alls gröt här.
Svärmor har även i riven kokos, det är gott.

Nu ska jag kopiera recept och sedan gå och gosa lite med Lillplutt.

Glöm inte att hälsa på Zafira, den nya medlemmen i familjen.
(Har alltid velat ha en tiger) :)