Min kokos & russin kille

Ja A är min kokos och russin kille. Han älskar att äta kokosflingor och russin. ger man honom lite så vill han ha mer. Synd att russin är lite dyrt bara. Ja det är väl inte jättedyrt men jag tycker det kostar mkt för en liten påse. Sedan ska man hitta dem också, det är inte alla affärer som har russin.

Det här med julen … suck jag försöker att inte tänka på det, men jag vill så gärna ha ischoklad och knäck.. Hoppas jag hittar de rätta ingredienserna bara.. Vörtbröd hade vart gott också. Vet man kan köpa färdiga vörtkryddor i den belovad landet Sverige, men jag får väl kolla upp hur man gör det själv.. :)

Jag måste ju berätta de GODA nyheterna! Jag har nästan blivit Brasilianska! Nu ska vi bara fixa de sista identitets papprerna så är det klart. Hoppas det inte tar så lång tid. Jag är så glad!

Gården är nääästan klar nu… inte mkt kakel kvar att lägga nu. hantverkaren kommer imorgon också och nåndag nästa vecka sedan är det klart! Underbart! Så får sonen springa på grönbete igen! Hihi

Idag ska jag göra pastel. Alltså pirog, fast av smördeg. med köttfärs tänkte jag och hackad tomatsallad jämte, precis som de serverar det här. Ska ha i lite tacokrydda i köttfärsen tänkte jag så blir det säkert jätte gott. :)

Men nu ska jag gå och umgås lite med kokosgrabben. :)
Tjing tjing!

Massor kramar till alal mina nära o kära!!