Lilla Julafton

Ja tänk, idag är det nog lilla julafton här :) Posten kom med 3st paket! Ett från några släktingar i Scotland, med en jättefin Tigger pyjamas till A och en jättefin kalender till oss att pryda väggen med. Sedan var det ett paket från min kära kompis Eva i England och ett annat från mina snälla släktingar i Norr. :) Paketen innehöll: hihi, håll i er…
Kalles kaviar, hallonkräm,blåbärssoppa, fransk löksoppa, champinjonsoppa, kantarellsoppa, blomkål&broccoli soppa, kantarell sås, marabou choklad, ballerina kex,mannagryn, jordgubbs te, örtsalt, glögg kryddor, marsansås, en alfons åberg bok, en liten pixie bok och en fin bok om hur man äter rätt, och en krysstidning och en mascara eftersom Eva vet jag avskyr de som finns här :). Jo och en lakrtits käck som A åt upp väldigt snabbt :)

Iiiih jag är såå tacksam! Sitter med ett stort leende och har fotat den fina lilla högen med sakerna.
Jag vill ta tillfället i akt och säga att jag är evigt tacksam till alla som är så gulliga och skickar saker till oss. Det är oerhört uppskattat och jag önskar jag kommer kunna återgälda er någon dag. :) En dag så dimper det ner ett paket ifrån Brasilien :)

Själv har jag just bryggt mig en kopp kaffe och smyg ätit lite på kexen. :)

Av julmaten jag gjorde så var Julskinkan och Radiokakan det bästa och rödbetssalladen det sämsta. Hade inte så mkt majonäs hemma så det blev en väldigt mäktig gräddsmak på den trots att jag hade i en hel del vinäger. Så tyvärr var det ingen som åt den, ätbar var den men jag avstod och likadant gjorde M¨s familj. Den 25:e gick vi dit och åt grillat. Det var gris och lamm b.la. Lammet var underbart god! Hade mkt smak och var inte alls torr eller så som jag trodde den skulle vara. hade tydligen legat i marinad i ett dygn. Ja det hoppas jag vi får fler ggr.

Jag skulle ju göra choklad tryffel också men när jag stod där och gjorde smeten så ändrade jag mig. Så det blev en liknande variant av radiokakan fast m tryffelsmet. Med mkt mera grädde i. Än så länge har jag inte märkt något kring midjan men jag kan säga att jag har varit duktig ätare av två st chokladkakor alldeles ensam! Ja vi pratar inte små marabou kakor alltså utan riktiga kakor. Men njutit av det har jag :) Men nu kommer nyåret och nu är det väl dags att rensa ur kroppen lite.. :)
Så till kvällen blir det soppa för mig och ballerina kex till efterrätt.. hihi.. :)

Nu så klurar jag på vad för sorts tårta jag ska göra åt Herrn när han fyller år den 29:e. :) Ska nog bläddra lite i dekrations boken jag fick :)

God fortsättning från en glad och munter Linda!