Väntan

Underbart! :)
Igår for jag iväg o köpte kakel till gården, lämnade sonen hos svärmor nån timme, kom hem, sonen sov typ 1,5tim, (väldigt ovanligt!) lämnade sonen hos svärmor igen eftersom jag var tvungen att åka o undervisa. När mannen kommer för att hämta mig så är sonen, morbrorn o bror med i bilen också.. Vilket välkommnade tyckte jag. Jaha då var A jättevarm.
Vi åkte till ett apotek för att se om vi kunde hitta lite feber nedsättande, men på det där apoteket så var de så otrevliga att vi åkte till ett annat. 39grader, apotekaren rekommenderade att åka till sjukan eftersom A haft lunginflammation engång förra året. Typ en mån efter vi kom hit, den absolut hemskaste saken jag vart med om..(inlagd 5dagar på sjukhus.) Usch jag mår dåligt bara jag tänker på det.

Iaf, vi åker hem o hämtar hans vaccinations kort eftersom vi var nära hemma, kastar i oss lite mat, jag tänkte m fasa på hur det var förra året då jag inte fick nån mat på över ett dygn när jag satt på sjukhuset.
Väl vid sjukan så sitter det en annan kvinna m en febrig liten tjej, mamman är upprörd och börjar trilskas med att medicinen inte hjälper osv. Vi väntar.. en annan mamma kommer m en son som slagit hakan, hon blev kallad innan oss.. o kom ut ganska snabbt igen o åkte hem. Det kommer ett annat par m en lite bebis som hostar väldigt illa och börjar skrika i högan sky innan det somnar. De har även med sig en son på typ 10 år, sonen får ett epi-anfall där. O det vvärsta som jag belv såå förbanannd över: Killen i receptionen sitter helt lugnt o kollar på ungen o pratar i telefonen innan mamman börjar skrika på honom att kalla på läkare.. jamen jag är inte sjuksköterska säger han.. fan! Inte behöver man väl vara sjuksköterska för att se att nåt är fel??
Poca vergonha! Det är en skam!

Efter att vi suttit där o väntat i två timmar, sonen lite mindre varm, så vaknar han och börjar spy. Då marcherar M in till dom och säger att nu får de väl ta o göra nåt, lämna en två åring m 39 graders feber i 2 timmar??
Ja då är vi plötsligt nästa patient! :/

Halsfluss konstaterades, jag valde att ge penicillin injektion än att tampas med medcin 2gg per dag i en v. Sedan får han ta nån annan medicin också för halsen, men bara i 3 dar.
Han är lite varm och slö men ändå relativt pigg..
usch vad jobbigt det är när ens barn är sjuka..

Annars är det varmt varmt och hela gården är uppgrävd och vi bara väntar på att allt ska bli klart. På måndag kommer hantverkaren o det kommer ta ugnefär 3v sa han! Suck! Hur ska detta gå med Herr NyfikenJagVillPillaPåAllt??

Nåväl..Nu hinner jag inte skriva mer, måste gå o ta hand om Herr Sjuker :)