Rörigt värre

Ja igår så stod jag inte ut i röran längre och begav mig iväg ut på stan med A. Vi gick omkring där och kollade på saker och hade trevligt. Tyvärr ville han ju gärna gå in i vissa affärer och pilla på allt så då fick jag hålla i honom. Vi satte oss och åt en liten pirog och drack juice. Efter någon timma och inhandlande av en tröja till mig, några fina små tavlor, en leksak till A, en boll till hunden så satte vi oss på en bänk mitt i staden och försökte återhämta oss lite. A snaskade på en Guava, vi gick förbi en man som sålde och A vägrade gå därifrån innan han fick en så det var bara att ta fram lite småmynt och köpa en. Han verkligen älskar Guava, eller goiaba som det kallas här.
Vi var på jakt efter skor åt herrn också och det hittade vi till slut när vi trodde det inte fanns några i vår prisklass. Men se då hittade vi ett bar fina och bra skor. Tyvärr är de vita men det får man ta. Får bli gå ut skor. :)

När vi kom hem så höll svärfar och grannkillen på och bryta upp allt kakel. Eller en bit iaf.
På kvällen ringer svärmor och säger att hennes bror kommer ifrån en stad härinärheten och hjälper till. Så maken beger sig ut och skjutsar först far sin till bussen som tog honom söderut där han nu är och spelar fotbnoll några dagar. Han har ju faktiskt semester egentligen så.. :) Och sedan begav han sig och hämtade morbrorn.
Kom inte hem förrän midnatt.

Och idag har de brutit kakel sedan tidig morgon och nu är det bara pyttelite kvar. Jag har hjälpt till och skyffflat undan. Se där får maken se att jag minsann kan arbeta jag med. :)

Det är varmt och gott.

A, maken och morbrorn har åkt iväg för att skjutsa en grannpojke till sjukhuset samt för att hyra en film. Så nu ska vi se på film när de komemr hem. Mysigt. Det har vi gjort oss förtjänta av efter allt arbete. :)