Oväsen

Ja kl 7,10 var svärfar här och började gräva upp avloppet. Nu 3 timmar senare är det mesta uppgrävt och det luktar illa! Ska ringa efter jord så vi får täcka till hålet.
Får se om man ens blir hungrig idag med denna lukt :)

Igår gjorde jag kyckling m svampsås till middag. Använde lite av de dyyyyyra champinjonerna vi köpt.. Små små rackare med högt pris. Blandade i lite utav balsamvinägern i gräddsåsen, det blev riktigt gott.
M har fortfarande inte ätit upp kladdkakan jag sparat åt honom så nu blir den min :) Inte kan man spara på såna fina grejor inte!

Igår var jag städtanten Linda, skurade hela köket, t.om dörren m tandborste! Så det blev rent och fint. Tänk jag tycker inte jag gör annat än städar och stryker tvätt och diskar. Som jag sa till M igår, det diskas efter frukost, lunch och middag.. Det diskas för mkt! :) Ja sådant är livet som hemmafru. inte är det nån lyx inte.

Idag är det dags för lektion igen, två timamr ikväll. Får försöka vila lite senare så jag inte blir trött.
Vore ju inte så bra om läraren sitter och gäspar. Det enda som är negatvit är att jag inte kommer hem förrän 21.30 ungefär och då borde äta lite. men jag ska försöka äta lite tidigare istället och bara ta en macka på kvällen..Vill inte äta så sent.
Jag ska för övrigt baka bröd idag. Brödet är slut så nu är det dags igen.. Får se vad jag gör, jag tror jag ska göra en del grovt och en del mindre grovt. Här får man nämligen bara hembakt bröd om man kommer hit. Inga luftiga vita onyttiga frallor här inte :)

Börjar få Jul ångest… :)