Instängda

Ja det är lite så vi är, instängda. Vi kan ju inte gå ut eftersom då vill Herr Liten pilla på allt och bara springa ivägen vilket inte går. Så vi är inomhus och jag fajtas med en skrikande o tjurig A som bara vill sitta i knä hela tiden. Och det går ju inte heller tyvärr för då får jag ju ingenting gjort.Men vi tar en sväng ut ibland. Denne herrn sover ju inte alla så mkt tyvärr så när han väl sover, vilket oftast är en halvtimma på morgonen o en halvtimma på em så måste jag göra allt i racerfart. Snabbt sopa och tvätta golvet och plocka undan och göra allt annat som ev behövs göras.
Inte lätt alla ggr kan jag säga, jag har försökt få honom att sova senare men det vill han inte o även om jag gör det så sover han bara 30 min. Jaja, sådan är han.

Svärfar kom hem från sin Juaguapita tripp. Det är en lite stad/samhälle ung en timma härifrån där släktingarna bor. Så han åkte dit i några dagar och bodde hos sin syster som har en gård med kossor och andra djur. Kom hem med 4 levande stora höns. Som A tyckte var jättefina och ville kolla på hela tiden. Även en bit ost, sån där god hemgjord ost, samt Doce De Leite, vilket är som nåt sorts mjölkgodis eller vad man ska säga. Vet fakiskt inte hur man översätter det. Det är iaf väldigt vanligt här, och det finns hård eller mjukt som man kan bre på bakverk eller smörgås. Sött är det! Men denna som svärfarns syster gjort var väldigt god och vi har en halv liter stående i kylskåpet. Får se hur länge det varar :)
Pressylta kom det med en bit också, ja det heter väl pressylta? Iaf är det något likanade vi åt till jul när jag var liten. Svärmor frågade mig vad det var i förnåt och jag svarade att jag minsann visste det var inälver eller hjärna eller vad det nu är. Då log hon.

Jaha och jag ringde till Policia Federal för att säga att jag nyss sett att A¨s provisoriska uppehållstillstånd går ut idag. Nehej då kunde inte han i andra ändan hjälpa mig utan hänvisade mig till internet. – Jamen jag har ju kollat flera ggr sa jag, utan att lyckas komma in på sidan. – Jaha det var ju kosntigt, vi lyckas ju alltid. – Jaha men kan du inte hjälpa mig då? – Nej det kan jag inte!

Nämen skit i det då ville jag säga åt honom. Så jag satte på internet, o visst hade jag rätt, det går inte att komma in på sidan. Hittade inget telnr så jag var tvungen att leta reda på en gammal tel räkning för att hitta nret till Brasilia. När jag ringer dit säger hon i luren: nämen han, dvs A, står som TuristVisa!
Va???
Turistvisa?? tametusan om de inte klantat till det igen. Så nu måste jag faxa dem och säga att de ska sätta ihop allt. Gaaah så irriterande! Sedan måste jag åka till Policia Federal och förnya prov. visat.
Typiskt.
Jaja tänkte jag, jag måste göra mat för vi ska gå iväg snart, jag ska iväg och undervisa lite. Efter att ha stekt lite så flammar det upp en stor eld, hjärtat i halsgropen, hjälp nu brinner huset ner. Nejdå det avto snabbt. Ja då tar gasen slut!
Så nu väntar jag bara på nästa grej.. det fattas många timmar innan jag ska gå o lägga mig så mkt kan hända..

Andas djupt var det va??

Nej dags att gå ut med Herr Grinig.