För mycket energi

Kl 8.30 imorse hade jag redan spelat fotboll o sprungit rutn en massa med A. Vilken energi! Att han orkar :)
Ja o på en minut när jag vände ryggen till så fick han såklart tag på min vitlöksplanta och hade ut all jord på marken. Jorden var blöt och marken ren. Jag städade o skurade hela gårdplanen igår.. Hmmpf! När han sover får jag ta och göra en snabbtvättt igen. Som om jag inte har annat att göra. :)

Badat har han gjort också, älskar vatten gör han och kan stå i timmar och plaska vid diskhon. Blir ju lite blött dock.
Som jag självklart får ta reda på. Men deet är väl därför man finns till, för att städa efter ungarna :)

Igår blev det faktsikt köpepizza för engångs skull.jag brukar ju göra annars men igår bestämde vi oss för att slå på stort trots att det är skralt i kassan. Det blev Frango com Catupiry, dvs kyckling m ostsås. A åt pizza till frukost :) Jag åt hembakt (som alltid) bröd med Vetekorns hoummus. Precis som vanlig hoummus men med vetekorn istället för kikärtor. Gott med en bit tomat ovanpå.

Åh jag läste att nu har de kommit ut med Brago kex m Pepparkakssmak! Åh vad gott! Jag har blivit totalt pepparkakstokig! Hoppas mina pepparkakor blir goda. Den mjuka jag gör brukar ju bli det.

Nu i veckan som kommer så ska jag börja julklappsletandet. Alltid lika svårt. fast tyvärr hur gärna jag än vill så är det svårt att skicka till alla jordens hörn o kanter. Så jag ska se vad som finns o hur mkt det kostar.. annars får man väl få försenade julklappar utav mig . :)

Himlen är klarblå och solen skiner. Det är nog den finaste dagen på länge.

Nu ska jag gå o lägga bönor i blöt s mannen får sina älskade bönor till middag.