Hantverkare & Spagetti

Jag måste faktsikt säga att jag är väldigt stolt över min händige man! Efter lite övertalning så lyckades jag få honom att inse att det kommer bli sååå mkt bättre om vi tar bort den stora välbyggda hyllan somvar inne i förrådet. Så han monterade ner allt och gjorde en stege samt ett bord utav det! Visserligen kanske inte världens svåraste uppgift men han kommer alltid på saker man kan göra med överblivna grejor. Han är väldigt praktiskt min man och jag blir faktiskt riktigt stolt över honon ibland när han sätter igång med sina projekt. Han gjorde ju t.ex en gunga till A, inte illa.
Så nu ska vi sätta upp hyllor i förrådet istället och måla om, det kommer bli jättebra tror jag. Definitivt lättare att städa än att han en sor otymplig hylla ivägen :)

Hantverkarna eller hantverkaren ska jag väl säga, de skulle vara 3 men det är bara en här, kom imorse och har jobbat fint hela dagen. Det blir mkt större nu på baksidan eftersom vi tagit bort en upphöjnad som var byggd där längs kanterna.
Hoppas de jobbar snabbt nu så att det blir klart snart :)
Kaklet kom inte i lördags men jag ringde just affären och se sa det är på väg just nu till oss så det kommer väl när som.

Idag blir det Spagetti och köttfärsås till middag, maken får säga vad han vill. Jag ska koka lite ris till honom också, hihi.
Försökte få i mig en till bit utav marknadsgodiset men utan resultat, det smakar inte gott. Den ende som gillar det är sonen.. och han borde ju eg inte ens äta godis.
Jag ahr alltid försökt och försöker att inte ge A godis, samt att ge honom fullkornsprodukter. Ska man vänja sig så ska det börjas i tid tycker jag. Sedan får man ju vara fösriktig om deras magar. Men imorse när vi var och köpte kött så ger kvinnan till charken honom en lubba, utan att fråga mig. Jag höll tyst men inom mig tyckte jag det var så onödigt. Visst det är en snäll gest utav henne men på ett sätt respektlöst mot mig eftersom hon inte frågade mig om han fick /får äta godis. Här tar de förgivet att alla barn äter godis och dricker läsk. Stooooopp!! vill jag skrika: sluta ge mitt barn onyttigheter!

Nu kommer kaklet!