Mae Mae. MAE!

Mamma. Mamma. MAMMA!!!!
Ja nu är det inte mamma som gäller längre, nu är det mae. Ett himla tjatande tycker jag det är :) Fast det kanske är lättare att säga mae än mamma? Söt är han iaf när han säger det.
Det sägs inte så många ord ännu men det kommer så smått som.

Blev inkallad att ersätta en lärare hastigt o lustigt och gav mig iväg för att göra det. Helt ok, de pratade lite iaf.. Ibland kan man ju få en klass som inte säger ett ord, då är det jobbigt. Men det är bara att svamla på.. och det är ju jag bra på.. hihi jag har ju erfarenhet från när jag var liten o lekte Radio i bilen.. :)

Såg en kvinna sitta och brodera på vägen hem.. hon satt där på sin veranda och broderade, det verkade så fridfullt. Ingen stress, bara njuta av friden. Undrar om jag också kommer göra det när jag blir äldre.

Det var svalt och nästan lite kallt imorse, nu är det jättevarmt och folk går med paraply för att skydda sig mot solen. Lite rolgit ser det ut.. fast det är ju så man får göra. Inte för att jag skulle göra det men..

Imorse kokade jag svarta bönor som stått iblöt under natten. Sköljde dem och blandade med tomat, salladslök och äpple. Hade på en svätt vinäger o olja o S&P. Smarrigt var det. Ska ta o införskafa lite balsamvinäger så blir det ännu smarrigare.

Ikväll blir det linguiça, dvs korv med ris och sötpotatis klyftor. Och stekt ägg. Steker nog ihop korven och ägget. Allt serveras såklart med bönor till :) Annars får jag väl onda ögat av maken..

Nej nu måste jag börja med maten, ska se om jag får till en Apelsinkaka också…