Bambu

Köpte Bambu eller bamboo eller vad man nu säger, häromdagen. Förkokt var den. Och eftersom jag ätit bambu innan när jag reste runt i Thailand så köpte jag ett packe skivad bambu o tog hem. hann inte ¨dressera¨den så jag strödde den över Chili Con Carnen, ganska gott och sonen åt med god aptit. Maken smakade och skakade som vanligt på huvudet. Idag har jag tänkt jag ska smörfräsa den och ha på lite citron o salt o peppar.
Kan ju bli gott.

Tänk en del vet man inte hur det är fatt hos. Kl 23.00 igår började en granne neråt gatan borra, såga och snickra! Hoppas han hade bra skäl till att föra sånt oväsen.
Vid midnatt vaknade vi igen av att det var ett förfärligt oväder, regnade nåt hemskt och blåste. Men det är ganska mysigt att ligga och lyssna när det blåser ute och man kan kura ihop sig inne.
Idag kommer det hit en kille som vill lära sig engelska, får se hur det går.
När någon frågar: Hur lång tid kommer det a för mig att lära mig engelska? Då svaraar jag alltid: Allt beror på hur benägen du är att lära dig. Vill man så lär man sig fortare. :)

Åh jag kollade på http://www.fjallbrynt.nu åh, tänk så gott med messmör! Älskar messmör! :) men här finns inget sånt, bara mesiga ostar o svettiga skinkbitar.. Man kan ju t.om ha messmör i maten.. undrar hur det smakar..

Nehej om man ska gå o stryka lite kläder då medan knatten är någorlunda lugn.

ifall det inte regnar senare i em så ska vi åka och kolla på kakel till gården. Vi måste lägga om nu i nov när svärfar har semester och kan hjälpa oss med avloppet.. Åh längtar såå.. det ska bli så fint!

Nej stryka var det…